CTC biedt kwaliteit op alle vlak

CTC biedt kwaliteit op alle vlak

2017-01-03

Bij CTC zijn productkwaliteit, operationele betrouwbaarheid en klantveiligheid altijd topprioriteiten, samen met nauwgezette procedures in de hele productie- en toeleveringsketen. In dit blogbericht krijgen we de uitleg van onze Quality and Support Manager, Peter Johansson, die licht werpt op het werk.

De sleutel tot het produceren van echt operationeel betrouwbare producten is om zoveel mogelijk kwaliteitsborging in een vroeg stadium uit te voeren. Eerst en vooral is het belangrijk om - voor zover mogelijk - te werken met leveranciers die zijn gecertificeerd volgens ISO 9000 en die dezelfde attitudes hebben ten aanzien van leveringen en kwaliteit als CTC. We selecteren leveranciers met de grootste zorg en gaan continu in dialoog met hen om eventuele problemen te voorkomen. We werken al 40-50 jaar met veel van onze leveranciers, "zegt Peter.

Evalueer en test

Voordat CTC begint met het ontwikkelen van een nieuw product, beoordeelt het bedrijf eerdere projecten om te bepalen of er iets verbeterd kan worden. Projectplannen worden vervolgens geformuleerd en risicoanalyses worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat alles gereed is voordat de startknop wordt ingedrukt. Zodra de productie is gestart, ondergaan de producten verschillende tests op verschillende teststations.

We assembleren elk product en testen het voordat het naar onze klanten wordt verzonden. Dit geldt niet alleen voor de hardware, we voeren het product ook door verschillende cycli om te controleren of de software in alle modi naar behoren functioneert. Aan het einde van de test ontvangt het product een serienummer dat wordt gescand en opgeslagen samen met de testresultaten ", legt Peter uit.

Alle producten zijn traceerbaar

Wanneer het product uiteindelijk wordt verkocht, koppelt het installatieprogramma het serienummer aan het adres waarop het product moet worden geïnstalleerd. Ten slotte is alles gedocumenteerd bij CTC.

We hebben zeer goede controle over alle producten, wat betekent dat fabricagefouten buitengewoon zeldzaam zijn. In het onwaarschijnlijke geval van een defect kunnen we onze klanten proactief bedienen, omdat we al onze producten via hun serienummers kunnen traceren.