Wat is CTC?
Met meer dan 90 jaar ervaring werken we bewust aan een duurzame en fossielvrije samenleving. Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in de Småland-regio van Zweden. We bieden een breed assortiment aan producten, zoals grondwarmtepompen en lucht / water-warmtepompen.

We volgen onze wortels terug tot 1923, toen we Zweedse huizen begonnen te verwarmen. We zijn het best bekend voor onze groene ketels, die miljoenen gezinnen in heel Europa verwarmen. Wij waren het eerste bedrijf dat verwarmingsketels met ingebouwde warmwaterverwarming aanbood en wij waren de eersten die lucht-waterwarmtepompen introduceerden. Het is daarom niet overdreven om te zeggen dat we de industrie hebben ontwikkeld.

CTC is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van verwarmingsproducten. We zijn gevestigd in Småland en we zijn - samen met Bentone, Turboflame en Osby Parca - een onderdeel van Enertech AB, dat producten over de hele wereld verkoopt.

Wij staan ​​voor gemoedsrust, kwaliteit en duurzaamheid!

CTC wereldwijd

Milieu en kwaliteit

Milieu en duurzaamheid ISO-14001:

Onze product- en systeemoplossingen zijn gericht op een continue verbetering van de omgeving en het verminderen van eventuele invloeden op het milieu. Daarom is het heel natuurlijk voor ons om alle milieuaspecten in alles wat we doen te beschouwen door de volgende uitspraken:
  • Voortdurend actualiseren met betrekking tot milieuwetgeving en met een ruime marge voldoen aan deze wetten en voorschriften.
  • Producten ontwikkelen, produceren en verkopen die veilig, energiezuinig en milieuvriendelijk zijn en die ook op een veilige manier afgedankt of gerecycleerd worden.
  • Processen en werkmethoden gebruiken die milieuaspecten minimaliseren.

Recycling informatie:

Voor een correcte verwijdering moet de verpakking worden ingeleverd bij een recyclingcentrum of bij uw dealer. Alle warmtepompen hebben onderdelen die gerecycled kunnen worden. Om u hierbij te helpen, kunt u contact opnemen met uw installateur, anders kunt u naar een recyclingstation gaan. Het is belangrijk dat de koelvloeistof van de pomp, de compressorolie en de elektronica op de juiste manier worden gerecycled. De andere producten van CTC moeten ook worden gerecycled; neem contact op met een installateur als u niet zeker weet hoe.

Kwaliteit ISO-9001:

Met de hulp van de hoge kwaliteit van onze producten creëren we voortdurend vertrouwen voor onze klanten. Kwaliteit maakt deel uit van ons hele proces van ontwikkeling tot productie, inclusief marketing en verkoop. Service en ondersteuning is cruciaal voor onze klanten en voor ons als bedrijf. We zullen daarom onze kwaliteit blijven verbeteren met de volgende verklaringen:
  • Organisatie, kwaliteitsborgingssystemen en workflow zullen voortdurend worden heroverwogen en aangepast aan de huidige situatie en de omgeving op basis van ervaring uit de markt en informatie van onze klanten en medewerkers of door nieuwe wetgeving van overheden.
  • Leveren van het correcte functionele product volgens de correcte specificaties en prestaties van onze producten op het juiste moment en het juiste volume.
  • Tegemoetkomen aan de verwachtingen en interesse van klanten voor onze producten.
Download ISO Certificate 9001
Download ISO Certificate 14001

Onze geschiedenis

Onze geschiedenis